tirsdag den 19. juni 2012

Dag 2: Lincoln Road, Bloomin Onions og skybrud!

Efter en dejlig nats søvn, vågnede jeg tidligt, vanen tro når vi er på ferie. Det må være spændingerne i mavsen der gør det.

Det er pt. regnsæson i Miami, og de havde lovet regn i løbet af dagen, så vi tjekkede tidligt ind på Jerry's famous deli for at få lidt morgenmad, inden vi tog på stranden for at slikke lidt sol.


Efter et par timer på stranden begyndte skyerne at trække indover solen, og vi besluttede os for at det var tid til en gåtur ned af hovedstrøget på Miami Beach, Lincoln Road. Snesevis af butikker, caféer og ikke mindst barer, hvor nogle af dem viste fodbold fra EM, og så kan i jo nok regne ud hvor der skulle drikkes banana shakes for en stund :-)


Kate var lige forbi Miami Ink, hvor vi så Ami James i egen levende person. Hun turde dog ikke spørge om hans autograf ;-)


Nu skal man ikke glemme, at vi rent faktisk er på ferie. Så en lille morfar på sengen var på sin plads, man er jo ikke 20 år længere...

Aftenen begyndte at nærme sig, og vejret holdt stadig tørt, hvilket det har gjort hele dagen, på trods af meldinger om regn fra morgenstunden. Vi fik derfor fat på bilen, og kørte en dejlig tur til North Miami Beach, hvor vi besøgte Outback Steakhouse og indtog vores aftens måltid. Outback har jeg besøgt flere gange, og jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om et pt. bedre sted at spise, hvis man er til en god saftig bøf... Og det er jeg jo, hehe! 



I morgen har jeg fødselsdag, så jeg håber at vejret er godt derhjemme, for herovre har de lovet tordenvejr, hehe! Jeg lover dog at jeg har været sød, HELE ÅRET :-)

Vi ses i morgen til endnu en dejlig dag :-) 

Et sidste billede fra aftenens skybrud. Heldigvis varede det kun i 20 min.



De bedste hilsener fra Martin

Dag 1 - Afrejse & Ankomst.

Endelig kom dagen, hvor vi skulle afsted. Efter mange måneders venten, sygdom, og en træls forsommer i Danmark, var vi klar til afgang. Efter et par dejlige ture i de sidste par år, havde vi i år lyst til at prøve os selv af... Den ultimative tur. Et roadtrip lå for døren, men hvorhen? Hvor lang tid og hvor mange stater...? Nord til syd? Øst til Vest? I en cirkel og rundt eller bare storbyferie? Som fra en klar himmel dumpede det ned til os.. Det ultimative roadtrip? Det går selvfølgelig fra kyst til kyst - I en Ford Mustang Cabriolet! Turen i år kommer til at gå fra Miami Beach i øst som startsted, til Los Angeles i vest som slut destination.





Op tidligt Mandag morgen kl. 04 - Ud til lufferen og afgang mod London 7:50. 

Ankomst London 9:00 lokal tid,  2 timers ventetid i London, og så var det afsted mod Miami, sammen med små 300 andre i et lækkert fly fra Virgin Atlantic (Kan anbefales)












Efter 9 timers flyvetid, et par gode måltider mad (efter flystardarder) og et par film (TT-Isle of man - 21st Jump Street . ID:A) nåede vi til Miami.





















 30 grader, blå himmel, hvad mere kan man forlange?... :-) 1,5 times tid gik med sikkerhedskontrol og afhentning af lejebil, og så blev kursen sat mod hotellet.





















Da vi snart havde været vågen i 24 timer, var øjnene efterhånden små og appetitten stor, så vi smuttede ned på den lokale Ihop og spiste lidt godt inden vi ramte sengen kl. 22 lokal tid (04.00) Det var alt for denne gang, men vi vender stærkt tilbage. Kærlig Hilsen fra Martin & Kate.