tirsdag den 26. juni 2012

Dag 7 & 8 - Paradis på jord... eller hvad?

Efter et par sjove dage i Orlando, hvor vi fandt vores barnlige sjæle frem, var det nu tid til at rejse mod nye eventyr.

Næste stop på vejen hed Destin, en by med en sandstrand som var man i paradis, vand så blåt som en klar himmel, og masser af varmegrader. Efter en lang køretur på 8 timer blev vi dog voldsomt skuffede. Orkanen "Debby" som pt. er meget aktuel i alle medierne herovre, havde ligget og samlet kræfter nord for den Mexikanske Golfkyst de sidste par dage, og var nu på vej mod det nordøstlige Florida. Så det som vi havde regnet med skulle være 4 dage på langs i sol og varme, blev hurtigt afløst af regn og kraftige vindstød.


Men godt trætte efter den lange køretur, valgte vi dog at tjekke ind på hotellet, i håb om bedre vejr den næste dag. Så aftenstunden gik på langs af sengen med lidt fodbold fra EM og lidt indkøbte snacks.


Dagen efter viste orkanen Debby sit grimme ansigt igen, og efterlod en mørk himmel og regndråber fra morgenstunden. Vi tog derfor en resolut beslutning, pakkede vores ting, aflyste hotellet for de næste 2 dage, og gik på nettet for at lede efter en by med bedre vejrforhold! Vi ville dog lige se stranden inden vi rejste derfra, for at få den oplevelse med på vejen. Og stranden var fantastisk. Med helt hvidt sand. Men på denne mørke dag, var der ikke meget charme over det.



Vi ville gerne blive på ruten, så vi ikke skulle køre alt for mange ekstra kilometer. Derfor besluttede vi os for at køre mod en by der hedder Biloxi, en strandby magen til Destin, bare længere vestpå af Golfkysten. Inden vi kørte havde vi dog tjekket om orkanen Debby var på vej vestpå, men intet tydede på det, så vi drog afsted med store forventninger.


Efter en times kørsel begyndte den blå himmel at vise sig og solen skinnede fra en skyfri himmel. Vi gjorde stop i byen Mobile, hvor vi havde planlagt et besøg i USS Alabama Battleship Park.


Her mødte os et fantastisk syn, hvor det store krigsskib, flyvere, kampvogne og andet millitær fra 2. Verdenskrig var blevet udstillet. Det var en meget stor oplevelse at komme så tæt på, og man fornemmede ligefrem hvordan de havde levet i deres små kahytter inde på skibet.








Da vi var nået hele vejen rundt, drog vi videre mod Biloxi, som kun lå en lille times kørsel vestpå. Og hvilket syn der mødte os da vi kom frem! Vejret var FANTASTISK, der var strand, der var fede hoteller, der var lige præcis det vi havde ønsket os i regnvåde Destin.

Vi fandt et stort hotel, lavede en online booking og tjekkede så ind kort efter ankomst til byen. Her blev vi mødt med et lækkert værelse med 2! dobbeltsenge, dyner og 6 forskellige hovedpuder. Man føler sig jo næsten som prinsessen på ærten.

2 pools, stort boblebad og udsigten til golfkysten, kombineret med en stegende hede på 36 grader og en mild brise gjorde, at vi for en stund følte at paradis var kommet til jorden for at blive. Vi gjorde vores bedste for at suge alt den sol vi kunne, inden vi måtte overgive os for varmen og trak indenfor i de afkølede lokaler. En 30 mins trænings session i fitness centeret på hotellet blev det også til, tro det eller ej. Det var jo nok mest Katarinas skyld at endte med at støtte op om forslaget.


Aftenen blev brugt på det nærliggende Hard Rock Casino Hotel, hvor vi spiste i deres buffet restaurant, med et udvalg så stort, at den lokale Mei Ling Gong restaurant derhjemme ligner et suppekøkken. Det er næsten så svært at vælge hvad man vil have at spise, når der uden at overdrive er omkring 150 forskellige retter mad at vælge imellem.




Trætte, mætte af sol og mad, og med en aftentemperatur godt over de 30 grader, ramte vi sengen ved midnat (07.00 dansk tid).

Som en lille sjov note her til sidst havde vi glemt, at jo mere vestpå vi rejser, jo større bliver tidsforskellen fra derhjemme. Så da vi pludselig kiggede på klokken blev vi helt rundforvirrede, da vi syntes at kl. havde været 12:30 meget længe. Men grænsen går åbenbart omkring Mississippi, så der vandt vi en enkelt time, og det var jo meget rart. De næste par dage står på ren afslapning og solskin, så indtil da, må i ha det godt derude.

Kærlig Hilsen /Martin & Kate.