fredag den 22. juni 2012

Dag 4 - SOL SOL SOL & Ekstase i Miami.

Torsdag morgen, vågnede tidligt, slog gardinerne fra, og hvad så vi der? Skyfri himmel! Yes sir!

Ingen morgenmad (næsten), men bare direkte i poolen for at få slikket lidt sol. Desværre må vi erkende at Juni måned ikke er den bedste at rejse i når det gælder Florida, men det tager vi med som en oplevelse.



5 timer senere kunne vores kroppe ikke klare mere sol. Så vi strøg op og skiftede, fik telefoneret hjem til familien for at fortælle at vi lever, og så gik vi ud i byen for at se os omkring og nyde den sidste dag i Miami.

Frokost på Johnny Rockets (Amerikansk Diner) hvor vi fik fornøjelsen af Bacon Cheese Fries. Om vi var vilde med dem er vi ikke blevet enige om endnu, men ned røg de da.


En sidste gåtur langs stranden blev det også til, og vi indrømmer blankt at dette nok er vores favoritsted.



Lidt lækkert til de bil interesserede derhjemme. Det er en sand fornøjelse at se de mange specielle biler der pryder Miami's gader.



Efter vådt og tørt gik vi ud i gaderne for at shoppe lidt gaver til jer derhjemme. Stemningen i byen var høj, og det var der en særlig grund til. Det lokale basketball hold Miami Heat skulle spille 5. og afgørende kamp i NBA om aftenen, på hjemmebanen i downtown. Vi besluttede os derfor for at deltage i festlighederne, og et bord blev besat på den lokale sportsbar Haven, som er en bar dedikeret til Miami Heat's fans. 





4 timer senere, 7$ specials på hotwings, kolde øl og drinks, og en storsejr til Miami Heat, havde kl. passeret midnat, og vi havde en lang køretur foran os dagen efter. 

Pga. de lidt dårlige vejrforhold i Florida pt. har vi valgt at aflyse vores hotel i Fort Myers, og tager derfor afsted mod Orlando i stedet, hvor vejret er lidt bedre. I morgen (Fredag) går turen til Disney World Magic Kingdom, hvor vi skal hygge og have fat i vores barnlige sjæle for en stund.

Vi ses :-)

Dag 3 - Fødselsdag i regnvejr - Godt vejr i DK.

For første gang i mange år var vejret ikke med mig på min fødselsdag. Ihvertfald ikke i USA. Regnen silede fra morgenstunden, og vi besluttede os derfor for at starte dagen med noget fødselsdagsshopping.

Vi tog til et stort mall nord for Miami der hedder Sawgrass Mills. USA's 6. største center med over 300 forskellige butikker.

En hurtig omgang morgemad / tidlig frokost, blev indtaget på Taco Bell i centret. Intet så dejligt som at starte dagen med en fyldt burrito :-)


Vi gik i krig med butikkerne og fik købt lidt gaver ind. Man kan jo ikke holde fødselsdag uden lidt forkælelse. Tøj er meget billigt herovre, 1/3 af prisen derhjemme på alle amerikanske mærker, så vi fik fornyet garderoben selvom vi faktisk havde aftalt hjemmefra, at vi ikke skulle købe så meget ind.


Vi havde bestilt bord på Texas de Brazil, et brasiliansk steakhouse hvor kødet kommer på store spyd og bliver skåret direkte ved bordet. Lækkert kød, god vin, kolde drinks, hvad mere kan man ønske sig på sin fødselsdag.



Trætte og mætte gik turen hjem i seng, og vi bad til at vejret ville være lidt bedre de kommende dage :-)