onsdag den 18. juli 2012

Dag 26 - 28 - Hollywood, Venice Beach & Hjemad.

Tiden var sluppet op i Las Vegas, og vi skulle nu drage videre mod sidste stop på denne lange rejse, Los Angeles.

Martin prøvede til det sidste at vinde denne fede cykel, men det lykkedes ikke, bedre held næste gang.


Med en smule tømmermænd fra nattens strabadser ved craps bordet, satte vi kursen mod LA. Kate tog dirigentstokken i hånden, og kørte os hele vejen, hvilket jeg satte stor pris på netop i dag :-)

Ankomst til LA om eftermiddagen, med et skønt solskinsvejr foroven. Temperaturen var dog faldet med næsten 15 grader! Det viser lidt om hvor stor forskel der er på Nevada ørkenens stegende hede, og den friske brise fra vest der blæser indover LA. Om aftenen gik man jo næsten og frøs, men vi bed det i os, da vi alligevel ikke ville klage over temperaturen generelt, i fht. Danmark.

Vi indtog vores aftensmåltid på en rigtig hyggelig diner i 50'er stilen, med jukebox på væggen, store milkshakes og burgere der sagde spar 2.




Udmattede og med mangel på søvn fra et par hektiske dage i Las Vegas, røg vi i kassen og håbede på godt vejr den følgende dag, da vi havde besluttet os for at denne skulle bruges på at indtage den sidste sol inden hjemrejse.

Søndag morgen, fantastisk vejr! Solen skreg på os, og stillehavet ved Venice Beach indbød til en herlig forfriskende dukkert fra morgenstunden.

Vi indtog strammen sammen med mange lokale "Angels" som beboerne i Los Angeles bliver kaldt. Livredderne fra Baywatch var på plads, og surferne stod på deres lange surfbrædder og lavede akrobatiske spring i bølgerne. 





Efter et par timers solbadning, besluttede vi os for at at køre hjem og skifte til lange bukser for første gang på turen, inden vi skulle ud i den knap så lune sommeraften. Vi nåede dog at se lidt af den gadekunst, som LA også er kendt for at huse.


Vi tog ned på walk of fame, hvor alle stjernerne er linet op på rad og række. Vi spiste på Hooters, en restaurant der er kendt for deres kvindelige servitricer, hvor vi fik ærke amerikanske hotwings i lange baner.




 Vi havde på forhånd aftalt, at man ikke kunne forlade USA uden at have været en tur i biografen. De er jo meget længere foran os, når det kommer til nye film, og vi tog derfor ind og så filmen "Savages" som først har premiere i Danmark til oktober. En super fed film om det mexicanske narkokartel, krudt og kugler og spænding for alle pengene.

Og som alt muligt andet herover, er alting bare bigger n' better. Popcorn med smør og 2 liters cola'er, så er der dømt biohygge.



Da kl. viste 2:30 på hotellets vækkeur, vidste vi godt at vi havde nok så travlt med at komme i seng. Vi skulle tjekke ud kl. 11 den følgende formiddag, og derefter tilbringe de sidste par timer i LA, inden turen gik mod lufthavnen og hjemrejsen skulle begyndes.

Efter 28 dage på farten, 6.500 km bilkørsel, igennem 9 stater, 12 hoteller og ubeskriveligt mange fantastiske naturoplevelser, slutter dette eventyr. En rejse der har bragt os ud i omgivelser, vi ikke troede fandtes på denne jord. Sammen kom vi helskindet igennem, og vi siger tak for denne gang, og på snarligt gensyn.

Tak fordi i har fulgt med, vi håber i har nydt at læse bloggen, 
så meget som vi har haft fornøjelsen af at skrive den.

De kærligste hilsener

Martin & Katarina