lørdag den 23. juni 2012

Dag 6 - Wet'N'Wild og nærdødsoplevelser!


Efter en lang dag på farten i går, sov vi længe for en gangs skyld. Selvom pladsen er trang når vi deler en 1,5 mands seng, lykkes det som regel at få lidt søvn alligevel.

Solen tittede delvist fra en himmel med skyer, temperaturen var lige under de 30 grader, så vejrforholdene var perfekte til en dag med masser af vand og vilde rutsjebaner.

Vi ankom til parken, og ikke mange mennesker var på dette tidspunkt dukket op, men man skal ikke lade sig narre, for pludselig vælter det ind med børn og unge, og parken bliver forvandlet til en inferno af skrig og skrål, og amerikanere med oppakninger og køletasker så store, at man skulle tro de var på 14 dages campingferie i vandlandet.

Da Katarina ikke er nogen fartdjævel i det fri, lagde vi ud med nogle af de mere milde rutsjebaner. Og jeg kan godt fortælle allerede nu, at hendes grænser vidst blev rykket en hel del i dag. Hun endte jo næsten med at slå rekordtider for nedkørsel i div. rutsjebaner :-)



Grænser blev prøvet af, og jeg skulle selvfølgelig prøve den vildeste rutsjebane, der overhovedet var at finde i parken. Bomb Bay er navnet, og er en næsten lodret rutsjebane, der lader dig flyve i frit fald i noget der minder om en uendelighed, inden man får kontakt med slisken igen, og man flyver afsted mod bunden. Efter den oplevelse blev jeg enig med mig selv om, at det var godt jeg ikke led af dårligt hjerte, for så var jeg da kradset af!


Efter et par timer i det våde element, drog vi atter mod hotellet for at få en lille lur, og se afslutningen på kvartfinalen mellem Frankrig og Spanien. Senere besluttede vi os for at tage en tur i Premium Outlets og få handlet lidt godter ind til garderoben. På vejen derhen stoppede vi ved et Ferrari center og kiggede på drømmebiler... For man har jo lov til at drømme, ik :-)


I morgen går turen til næste stop, Destin, Florida, som for nyligt er blevet kåret til en af de 5 bedste rejsedestinationer i nyere amerikansk tid. Her skal vi være i 4 dage, og de har for en gangs skyld, 7-9-13, Fingers Crossed og held i sprøjten, lovet godt vejr i alle 4 dage. Så vi håber på det bedste og finder solcremen frem.

Vi skrives ved!

Kærlig Hilsen

Martin & Kate

Dag 5 - Goodbye Miami - Hello Disney World!

4 dage dejlige er nået til ende i Miami, og turen går nu videre til næste stop. Som tidligere nævnt har vejrsituationen i Florida gjort, at vi har måtte aflyse vores stop i Fort Myers, og derfor er taget direkte til Orlando, hvor et besøg i Disney World stod som første punkt på vores to-do liste.

Efter en mindre køretur på 4 timer, ankom vi til Orlando & Disney World. Vejret var fremragende, solen stod højt og flot på himlen og det var +30 grader i luften.

Fra indgangen og ind til selve parken skal man først transporteres med enten bus eller båd. I vores tilfælde blev vi anvist til bådene, da selveste Barack Obama også havde besluttet sig for at besøge Disney World i dag.


Vi gik straks i gang med at undersøge parken på kryds og tværs, prøve forlystelserne af og nyde solens varme stråler.





Men ikke en dag uden regnvejr, så vi måtte indkøbe et sæt ponchoer. Til glæde for os der trodsede regnen, havde vi det meste af parken for os selv i en lang periode, indtil regnen holdte op. 


Godt trætte efter en lang dag på farten, og et hotel i vente som vi ikke havde tjekket ind på, vendte vi snuden "hjemad" mod hotellet der ligger godt 50 km fra Disney World. Efter en lille deroute ind i et skovområde, som GPS'en åbenbart ikke var helt gode venner med, fandt vi frem til hotellet. Og her mødte os en lejlighed større end hvad vi næsten har boet i selv hjemme i Danmark.

I morgen Lørdag står den på vandland i stor stil, da vi skal et smut i Wet'N'Wild forlystelses parken.

På gensyn. Og tak fordi i følger med på bloggen!