torsdag den 28. juni 2012

Dag 10 - EM ved poolen, og 35 grader...?

WOW. Vi har virkelig været heldige med vejret her i Biloxi. Solen banker ned fra morgenstunden, og alligevel klager folk over at vandet i poolen er for koldt. Come on! Det er da lækkert med en kølig dukkert! Så for dem der ikke kan holde varmen, kan de jo passende hoppe ned i den 100 grader varme spa der står ved siden af. Så skulle de prøve en dukkert på Bellevue i starten af Juni måned i Danmark!

Pga. tidsforskellen viser de allerede EM kampene kl. 13:45 lokal tid. Og da vi jo gerne vil nyde solen til fulde, måtte vi finde en løsning på problemet. Der var ingen TV i poolbaren, så frem kom den bærbare computer, og et lille studie blev indrettet på solstolen, så kampen kunne følges.



Det lykkedes til sidst at finde en sidde position der var til at holde ud, og så var der ellers dømt 120 mins drønkedelig fodboldkamp, hehe. Men da jeg har sat et lille bet på Spanien som vinder af EM, følger jeg dem tæt indtil de ikke længere kan nå finale sejren.
Om aftenen kørte vi en tur langs stranden, og så de lokale fiskere prøve lykken for enden af gangbroen ved byens fyrtårn.  





Vi sluttede aftenen af med et lille besøg i hotellets casino, men der var ingen held i sprøjten i denne omgang. Vi tager stærk revanche, når vi kommer til Las Vegas senere på turen :-)

Efter 3 dejlige dage i Biloxi, går turen nu videre vestpå mod New Orleans, hvor vi skal besøge Bourbon Street, Det franske marked, og se og høre en masse jazz rundt om i byen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar