torsdag den 28. juni 2012

Dag 9 - Barber Shop & Ron Roll.


Sådan ser det ud en tirsdag morgen i Biloxi. Varmt, meget varmt, og en blå himmel der bare indbød til at kaste sig ud i poolen fra morgenstunden. Vi dasede et par timer, hvorefter vi tog en tur ud i det blå og kiggede på hvad byen havde at tilbyde.

Biloxi er primært en casino by, og derfor ligger hotellerne plastret op og ned af hinanden hele vejen langs golfkysten. Når man har set det ene, har man også set det andet. Derfor tog vi af de små veje bagom byen, og fandt charmen i den lokale barber shop, hvor håret (eller manglen på samme) skulle have en tur.



Blev modtaget af en meget venlig sydstats dame, der med heftig sydstats accent trimmede, smurte og barberede mit skaldede hoved, hvorefter hun stak en finger i hvert øre på mig. Til sidst fik jeg smurt issen i en alko gel, og behandlingen var herefter slut. En smule grænseoverskridende, men utrolig sjovt at prøve, og jeg gik derfra nybarberet og friseret :-)



På vejen hjem så vi en af mange trucks, som kører rundt med div. forsyninger. Fascinerende, og lidt af "The American Dream".

Om aftenen spiste vi på en lokal sushi restaurant. Vi ville aldrig have fundet den, hvis ikke vi havde brugt vores nr. 1 guide i USA - TripAdvisor. Fantastisk side, der har informationer om alt fra hoteller til spisesteder, attraktioner og bedst af alt, ting man skal holde sig langt væk fra som turist.



Maden var helt fantastisk, og det var rart endelig at få lidt mad som ikke havde været dyppet i ønskebrønden. Vi er jo i sydstaterne, og hernede ryger alt mad i frituren. Brød, kød og grøntsager. Men det tager vi med (og de ekstra kilo) og nyder det i fulde drag.

Vi har ikke set noget til Debby siden vi ankom, og hun skulle heller ikke være lige i nærheden, så vi krydser fortsat fingre for at vejret er med os i de kommende dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar