torsdag den 5. juli 2012

Dag 16 - Safari og skydning i det fri

En dejlig kort køretur på 1,5 time fra Austin til San Antonio mod syd gjorde starten på dagen til en ren fornøjelse. Derfor havde vi også god tid til at udforske området, inden vi kl. 15 kunne tjekke ind på hotellet.

Et visit hos "Tripadvisor" anbefalede os at besøge en safari lignende park, hvor zebraer, antiloper, gazeller og andre "vilde" dyr gik frit omkring. Da det var en drive through park købte vi lidt fodder ved indgangen, og rullede derefter vinduerne helt ned for at kunne fodre dyrene rundt på ruten.


Mange flotte dyr mødte os straks, og efter kort tid var der fuldt stop i højre side af vejen. Det viste sig, at en gnu var ved at føde, og derfor kiggede folk selvfølgelig meget intenst på dens kamp. Efter et stykke tid og mange hvile pauser fik gnuen dog nok af publikummet, og fortrak til roligere omgivelser, hvor den forhåbentlig nu har født i fred.



Videre rundt på ruten mødte vi en masse zebraer, som var så frække at stikke hele hovedet ind af vinduet, for herefter at prøve og æde selen i Katarinas side. Det fik vi os et rigtig godt grin ud af.


Dyrene er selvfølgelig 100% tamme og vant til at blive fodret, men man har alligevel en vis respekt, når der står en kæmpe buk foran bilen og kigger på dig.


Her følger et mindre galleri af hvad vi så på ruten rundt







Efter et par hyggelige timer i dyreparken, drog vi mod centrum af San Antonio igen. Og pludselig fik jeg en tosset idé. Texanere er vilde cowboys, med heftig trang til skydevåben. Derfor slog vi et smut forbi Bullethole Shooting Range, hvor jeg fik stillet min trang til krudt og kugler. Fik prøvet en Ruger riffel og en 9mm'er pistol. Det var en sjov oplevelse, og lidt skræmmende samtidig. Og da det hele var forbi, blev Kate også hooked på det, så nu er der søgt efter skydebaner når vi kommer til Las Vegas :-)




Vi tjekkede ind på hotellet sen eftermiddag, og snuppede så en lille lur, inden vi drog mod downtown på gåben. Vi boede forholdsvis centralt, så der var ingen grund til at slæbe bilen med, for derefter at parkere til en formue. Ens for alle større byer i USA er, at det koster en krig at parkere. Så medmindre man virkelig har brug for den, så er det bedre at stille den hjemme på hotellet.

San Antonio er kendt for sine kanaler der snor sig rundt i hele byen. Dagen lang sejler der både rundt med turister, der fra vandoverfladen kan se alle de mange seværdigheder, byen har at byde på.



Vi var dog godt trætte og sultne, så en hyggelig restaurant med udsigt over kanalerne blev fundet, og et par dejlige saftige bøffer blev indtaget.


Sent hjemme røg vi lige i kassen, og en ny og spændende dag, med fejringen af "Independence Day" stod for døren lige straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar